29 november 2023 t/m 29 november 2025

Gehoorapparaten en brillen gevraagd

Gemeenschap: Brielle
Locatie: Kerk - HH Martelaren van Gorkum, Nobelstraat, Brielle, Nobelstraat 22 3231 BC Brielle

Weet u dat zo’n 4500 kinderen in Togo (West-Afrika) gehoorproblemen hebben, die te verhelpen zijn? Met uw gebruikte gehoorapparaat geeft u een kind een betere toekomst.
Doe mee en help een kind!

Voor de Stichting Kinderhulp Togo (West Afrika) verzamel ik al een groot aantal jaren gehoorapparaten en brillen. Op 22 oktober j.l. heb ik dankzij uw hulp weer ruim 70 brillen en 8 gehoorapparaten bij diaken Jouke Schat in Zoetermeer af kunnen leveren. Nog steeds zijn goede gebruikte en nieuwe gehoorapparaten en brillen op sterkte welkom. De gehoorapparaten mogen digitaal of analoog (graag met batterijtjes) zijn. In Togo kan men echter alleen apparaatjes gebruiken, die achter het oor bevestigd zitten.

U kunt uw apparaatjes inleveren bij het secretariaat van de Rooms Katholieke kerk Brielle, Nobelstraat 22 (van maandag tot en met donderdag, geopend van 9.30 tot 11.30 uur).  Doe uw apparaatjes in een gesloten enveloppe en vermeld op de enveloppe “gehoorapparaten Stichting Kinderhulp Togo”. Ook brillen op sterkte zijn van harte welkom.

Namens de kinderen in Togo bedank ik u op voorhand.

Henk Lugtenburg