7 januari 2024

Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2024

Gemeenschap: Spijkenisse
Locatie: Kerk - H. Felicitas, Spijkenisse, Hekelingseweg 15 3206 LA Spijkenisse

Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2024

Traditiegetrouw was op de eerste zondag in januari een viering waarin                onze oud pastoor Frans Kempen en parochianen die in het verleden veel hebben betekent voor onze kerk, werden herdacht en waarin het dameskoor zong.

In deze viering werd nu ook de Frans Kempenpenning uitgereikt aan een parochiaan die in het verleden veel betekent heeft voor de parochianen van de H. Felicitaskerk. Dit was deze keer Papi Lourens.

Ook dit jaar hebben wij weer onze Nieuwjaarsreceptie gehouden na deze viering. Hierbij waren vele parochianen aanwezig om elkaar de beste wensen te geven voor het jaar 2024.  Wij mochten genieten van een lekkere oliebol bij de koffie van de firma Voskamp.

De nieuwjaarswens werd gesproken door Jacqueline Hoedt, namens de Locatieraad van de H. Felicitaskerk.

Ine Korste (coördinator vrijwilligers) bedankte alle vrijwilligers voor al het werk dat zij hebben verzet in het afgelopen jaar. Vooral de lekenvoorgangers en koren die ervoor hebben gezorgd dat wij elke zondag naar een viering konden. Ook de zorg voor het gebouw en omkijken naar onze medeparochianen wordt door vele vrijwilligers gedaan, want “kerk zijn” doe je met zijn allen.                                        Hierna werd het glas geheven.

Iedereen een voorspoedig en gezond 2024.

Werkgroep pastoraat,