De PCI maakt deel uit van de diaconie van onze katholieke parochiegemeenschap “Heilige Nicolaas Pieck en Gezellen”. Wij kunnen hulp bieden aan mensen die in een moeilijke situatie verkeren en die geen mogelijkheden zien om hun problemen zelf op te lossen. Vaak is het zo dat zij er zelf niet voor uit durven komen, waardoor de problemen verergeren en een oplossing steeds moeilijker te vinden is. Schroom niet om één van ons in te lichten wanneer u een medemens ziet die in financiële nood zit en waarvan u bespeurt dat zij onze hulp hard nodig hebben. Wij zijn er voor onze naasten. Laat het ons weten via diaken Steef Lokken of neem contact op met een van de leden van uw lokale caritaswerkgroep of via het e-mailadres van het PCI bestuur. Mocht u toe willen treden tot de werkgroepen van de PCI in de kerklocaties of tot ons bestuur bent u ook van harte welkom. Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en nieuwe helpers binnen de diverse werkgroepen. Mensen met inspiratie en frisse ideeën.

Contact

Email: pci@rk-npg.nl

Bestuur PCI H. Nicolaas Pieck en Gezellen

Mw. Trudie Allerts (voorzitter) Mw. Ingrid den Bakker (secretaris) Mw. Marjo Jansen (penningmeester) Vacature (Hellevoetsluis) Vacature (Hoogvliet) Vacature (Rhoon)

Leden Werkgroepen Caritas

Brielle: Ingrid den Bakker Hellevoetsluis: Anneke Heins - Greet de Wit Rozenburg: Joke Teuben - Henk van Kruining - Cilia Groenendaal - Trudie Allerts Spijkenisse: Rinus Rentmeester - Marjo Jansen