18 mei 2024

Vuurdoop voor vormelingen

Gemeenschap: Algemeen
Locatie: zie informatie,

Vuurdoop! voor vormelingen

Elk jaar worden de tieners en jongeren die het H. Vormsel ontvangen door bisschop Van den Hende uitgenodigd om samen te komen voor een inspirerende ochtend: de Vuurdoop! Dit jaar wordt de Vuurdoop! gehouden in Nootdorp.

De Vuurdoop! vindt plaats op de zaterdag vóór Pinksteren: zaterdagochtend 18 mei 2024. De Vuurdoop! is een fantastisch evenement voor vormelingen, met geloof en gebed, spanning en spektakel en actie. Het is een dag om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

De vormelingen ontvangen bij de viering waarin zij het vormsel ontvangen een persoonlijke uitnodiging, maar aanmeldingen verlopen via de werkgroep in de eigen parochie.

  • Aanmelden is nodig en kan via het formulier
  • Aanmeldingen ontvangen wij graag voor 1 mei. Dit is noodzakelijk i.v.m. het maken van groepsindelingen en organisatie van de programmaonderdelen. Na inschrijving volgt rond 8 mei de praktische informatie voor de dag.

Programma:

9.30 uur: Inloop
10.00 uur: Start programma
10.45 uur: Workshops, Rode Draadspel, heiligen en torenbeklimming (3 x 50 minuten)
13.45 uur: Plenaire afsluiting
14.30 uur: Einde

Locatie:

H. Bartholomeuskerk
Veenweg 36
Nootdorp

Bereikbaarheid

De kerk is goed bereikbaar met OV en ongeveer 10 minuten lopen van bus- of tramhalte of het treinstation in de omgeving. Tegenover de kerk is een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Mail voor meer informatie naar jong@bisdomrotterdam.nl