Featured Image

Week v/h gebed eenheid van Christenen

Van 21 tot en met 28 januari is het de week van het gebed om eenheid van Christenen. Daarom organiseert het Interkerkelijk Activiteiten Comité van Hoogvliet op zondag 21 januari, een lunch met bijbelquiz. Het samenzijn is bedoeld voor mensen uit de Protestante gemeente en voor mensen uit deze parochie. Na de Heilige Mis hier en de koffie, gaan we met elkaar naar de Dorpskerk aan de Achterweg, op zo’n 5 minuten lopen. Als dat een probleem voor u is, kunt u dat even laten weten aan Leny of Leon Janssen. We regelen dan vervoer voor u.

Featured Image

Huispaaskaarsen

U kunt weer een huispaaskaars bestellen. Het is dezelfde als die we met Pasen gebruiken. Ze kunnen alleen besteld worden op het secretariaat tegen contante betaling. De uiterste datum is 4 maart. In de goede week op dinsdag en donderdag kunt ze afhalen tussen 9.30 uur en 11.30 uur op het secretariaat.

Featured Image

Oproep om adresgegevens

Tegenwoordig gaan veel zaken digitaal, dus via het internet. Veel zaken zoals de Actie Kerkbalans kunnen ook via email u bereiken. Dat bespaart porto en papier. Wij willen onze administratie op orde houden. Daarom vragen wij om uw gegevens hieronder in te vullen, zodat wij u via e-mail kunnen bereiken. De formulieren liggen in Hoogvliet ook achterin de kerk.

Doet u mee? Alvast bedankt namens de locatieraad.

Naam: dhr./ mevr. ___________________________________________

Adres: _____________________________________________________

Postcode:___________________   tel: ___________________________

Email:_____________________________________________________

Featured Image

Actie Kerkbalans

Vrijwilligers voor de Actie Kerkbalans

Een  dringende  oproep  aan  u  allemaal  voor  de  actie  Kerkbalans die dit jaar loopt van 15 t/m 27 januari.  Bij  die actie  vragen  wij  alle  par ochianen  om  een  bijdrage  voor  het  in  stand houden  van  ons  kerkgebouw  en  haar  gemeenschap.  Er  worden  daarvoor brieven  uitgedeeld  en  daar  zoeken  wij  vrijwilligers  voor  om  die  rond  te gaan  brengen.  Wilt  u  ons  helpen  om  in  een  klein  stukje  van  Hoogvliet  ze rond  te  brengen,  meld  u  dan  aan  bij  de  leden  van  de  locatieraad  achterin de  kerk  of  bij  de  koster.  Er  zijn  nog  een  heleboel  enveloppen  over  die  nog rondgebracht  moeten  worden.  Wie  wil  ons  komen  helpen?  Vele  handen maken licht werk.

Featured Image

Mariakerk jeugdprogramma 2023-2024 voorjaar

Het nieuwe seizoen is begonnen! Wees welkom bij de activiteiten van het Mariakerk jeugdprogramma komend najaar en voorjaar.

Thema voor het jaar is 'Wonderen en Verwondering'. Leer meer over de wonderen van ons geloof en laat je verwonderen door de verhalen uit de Bijbel.
Voor updates en details van de activiteiten, hou onze website www.youthfaithexploration.nl in de gaten, meld je daar aan voor de jeugd nieuwsbrief, zie de posters in de kerk en luister elke zondag naar de mededelingen. Voor meer informatie kan je ook terecht bij Shirleni Blanken via: info@youthfaithexploration.nl of 06-15521073.
Het Mariakerk kinderkoor B-UNO is inmiddels ook al gestart met koortrainingen. Om aan te melden of voor meer informatie daarover mail naar kinderkoorb.uno@gmail.com.
Gods zegen en tot snel!

Aankomende vieringen

3 maart 2024 om 09:30
Hoogvliet
Communieviering
3 maart 2024 om 11:30
Hellevoetsluis
Eucharistieviering
3 maart 2024 om 09:30
Spijkenisse
Eucharistieviering
3 maart 2024 om 11:30
Rozenburg
Communieviering
3 maart 2024 om 09:30
Brielle
gebedsdienst
3 maart 2024 om 11:30
Rhoon
gebedsdienst
10 maart 2024 om 09:30
Hoogvliet
Woord en Communieviering
10 maart 2024 om 11:30
Hellevoetsluis
Eucharistieviering
10 maart 2024 om 09:30
Spijkenisse
Eucharistieviering
10 maart 2024 om 09:30
Brielle
Eucharistieviering
Bekijk meer